Beurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus

De vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd worden uitgesteld vanwege de uitbraak van het coronavirus. Beursorganisator Good! verplaatst de evenementen naar 7 tot en met 9 september 2020.

Doordat het coronavirus afgelopen week Nederland heeft bereikt, heeft de beursorganisatie een nieuwe analyse van de situatie gemaakt in nauwe samenwerking met de autoriteiten.

Geen andere mogelijkheid
‘De afgelopen weken hebben wij intensief contact gehad met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen’, meldt de beursorganisatie. ‘Inmiddels is er officieel een uitbraak in Nederland vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en dreigt er een verdere verspreiding. Uiteraard heeft de gezondheid van onze exposanten en onze 15.000 bezoekers onze hoogste prioriteit. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan dit uitstel.’

Belangrijke factoren bij dit besluit waren volgens de beursorganisator de zorgen van vele exposanten over de veiligheid van hun personeel en over de verwachte uitwerking op het bezoekersaantal. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd. De vakbeurs wordt nu in zijn geheel verschoven naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september 2020.

Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in september. Tickets die bezoekers hebben besteld via blijven gewoon geldig voor de nieuwe data. De beursorganisatie stuurt deze tickethouders enkele weken voor de beurs een herinnering.

Beurs Solar Solutions International uitgesteld vanwege coronavirus