Duurzaamheid – Onderneem duurzaam: reduceer uw energieverbruik

Onderneem duurzaam, reduceer uw energieverbruik

Ga slim met energie om en haal ook een duurzaam concurrentieel voordeel.
Het Meetbedrijf levert de tools voor CO2-rapportages, ISO-certificering en energie-audits (EED).

Ja, ik wil duurzaam ondernemen

Tools voor duurzaamheid

Duurzaamheid is wat ons betreft niet alleen voorwaarde voor maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wie slim met energie omgaat, behaalt ook een duurzaam concurrentieel voordeel.
Het Meetbedrijf levert de tools voor:

CO2-rapportage

Rapporteren over duurzaamheid kost tijd. U moet overal facturen verzamelen en berekeningen maken. Dankzij ons monitoringsysteem wordt dat veel gemakkelijker. Niet alleen staan alle verbruiken in 1 helder overzicht, we zorgen ook dat uw energieverbruiken meteen omgerekend zijn en verwerkt worden in een heldere CO2-rapportage.

Het Meetbedrijf is lid van MVO Nederland.

ISO-certificering

Het doorlopen van het ISO-certificeringsproces wordt met ons monitoringsysteem steeds makkelijker. Geen beter bewijs als onze klanten het zeggen:
“Dankzij slimme meters en online monitoring van Het Meetbedrijf heb ik eindelijk de energieverbruiken en -kosten van alle vestigingen helder in kaart gekregen, en de juiste input voor ISO-certificering.” Frans van Diest, Lasaulec
lees meer in onze folder

Europese richtlijn (EED)

Heeft uw organisatie meer dan 250 FTE? Of een jaaromzet van meer dan €50 miljoen en een jaarlijkse balanstotaal van meer dan €43 miljoen? Dan is de energie-audit op u van toepassing. Deze audit vloeit voort uit Europese regelgeving, die is vastgelegd in de Energie-Efficiency Richtlijn (EED). De richtlijn verplicht grote ondernemingen een energie-audit uit te voeren en vervolgens tenminste iedere vier jaar te herhalen.
Het Meetbedrijf geeft u de juiste input.

Ja, ik wil duurzaam ondernemen

Vraag vrijblijvend een indicatieve aanbieding aan en bespaar per contractperiode €800-€1000.Stuur mij een vrijblijvende offerte