Over ons – Over het Meetbedrijf

Over het Meetbedrijf

Missie: Slimme meters zijn de cruciale stap naar besparing & verduurzaming.

Visie: Tussen 2015-2020 worden consumenten van slimme meters voorzien. Maar wie zorgt ervoor dat het bedrijfsleven ook 'verslimt'? Wij maken uw meters online uitleesbaar en tonen uw data in een professioneel monitoringsysteem.

Het Meetbedrijf levert als onafhankelijk bedrijf landelijk haar diensten. Wij groeien snel, zijn gedreven en bieden oprecht de beste proposities.

Resultaat: Inmiddels helpen we meer dan duizend zakelijke klanten met besparen. Waaronder: winkelketens, bouwbedrijven, ziekenhuizen, woningbouwcorporaties en beursgenoteerde ondernemingen.

Lees meer in onze folder


Vacature: Medewerker Business Support

Lijkt het jou leuk om binnen een innovatieve organisatie aan de slag te gaan die actief is in de energiesector en duurzaamheid? Ben jij communicatief en klantgericht? Lees dan verder.

Je bent verantwoordelijk voor:

 • Ondersteuning aan onze klanten. Je handelt vragen en klachten af, zowel telefonisch als per email.
 • Dit verwerk je in ons IT-systeem waarbij je ook zorgt voor de opvolging ervan.
 • Je speelt in op commerciële vragen van klanten en prospects en maakt offertes.
 • Je helpt mee en co-ordineert de oplevering van onze diensten aan klanten.

Wil jij graag een zelfstandige functie waar ruimte is voor jouw ideeën, waar je veel samenwerkt met gemotiveerde collega's? Dan is dit een uitgelezen kans, solliciteer snel en stuur je CV naar: info@klantenservice.nl

Vaardigheden en opleiding:

 • Minimaal MBO werk- en denkniveau
 • Je bent klantgericht, behulpzaam en oplossingsgericht
 • Je kunt overweg met Word, Excel en Powerpoint.
 • Je beschikt over goede communicatieve en administratieve vaardigheden
 • Je hebt goed analytisch vermogen
 • Je hebt affiniteit met automatisering

Aanbod:

 • Part time job: 16-urige werkweek, met mogelijkheid tot doorgroei naar 32 uur.
 • Een mooi starterssalaris tussen de €2000,- en €2400,- bruto per maand (op basis van 40-urige werkweek) en 8,5 % vakantietoeslag
 • Doorgroeimogelijkheden, tot bijvoorbeeld accountmanager
 • Je komt te werken in een gezellig kantoor.

Locatie:

Met momenteel 6 collega's is je werkplek in Baarn.Thuiswerken is ook goed mogelijk.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

 • Vakantiegeld
 • Flexibele werkuren
 • Werken vanuit huis mogelijk
 • Lunchkorting

Soort dienstverband: Parttime, Bepaalde tijd

Bedrijfsprofiel Het Meetbedrijf:

Het Meetbedrijf is een snelgroeiend bedrijf dat actief in op de energiemarkt en duurzaamheid. We plaatsen slimme energiemeters door heel Nederland bij zakelijke klanten. Inmiddels zijn meer dan 1000 organisaties onze klant, van beursgenoteerde bedrijven tot grote zorginstellingen, retailers en agrarische bedrijven.

Wat we verder belangrijk vinden: Resultaten worden samen behaald en vaak sluiten we de week onder het genot van een drankje.


Waarom het Meetbedrijf kiezen?

Meer waarde voor minder geld

Het Meetbedrijf is het grootste inkoopcollectief van meterdiensten in Nederland. Door onze omvang en ervaring hebben we de beste tarieven in de markt.

Ruim duizend bedrijven hebben ons gekozen

Aan ruim duizend organisaties leveren we onze diensten, aan meer dan 10.000 locaties. Onze klanten komen uit de industrie, automotive, retail, overheid, finance, zorg en woningbouwcorporaties.

Gemakkelijk en kosteloos

De besparingen op grootverbruik realiseren we kosteloos voor u. U hoeft ons enkel de codes van de aansluitingen te sturen (18 cijferige EAN-code) en binnen 48 uur ontvangt u vrijblijvend een bespaarvoorstel.

Onafhankelijk en gecertificeerd

Het Meetbedrijf is onafhankelijk en aan geen enkele energieleverancier of netbeheerder verbonden. Daarom kunnen we ook de beste oplossingen aan u bieden. We werken alleen met gecertificeerde bedrijven samen.

Referenties

Shell DoetinchemAntoine Meijer - Shell, Doetinchem (Eigenaar)
"Dankzij de online monitoring van Het Meetbedrijf kreeg ik pas echt zicht op mijn energiekosten en kon al snel 4.500 euro per jaar besparen. Zicht op heldere en grafische informatie zet daadwerkelijk aan tot ander gedrag."
Multiship HollandSieb Meijer - Multiship Holland (DGA)
"Onze scheepswerven verhuren we aan klanten voor verschillende periodes. We zochten naar een oplossing waarin we tot op de dag nauwkeurig de energiekosten met onze verhuurders kunnen verrekenen. Dankzij de online monitoringsdienst heb ik juiste informatie en ervaar ik gemak."
LasaulecFrans van Driesten - Lasaulec (Manager KAM)

"Het terugdringen van energieverbruik is een belangrijke doelstelling van Lasaulec. Dankzij slimme meters en online monitoring heb ik eindelijk de energieverbruiken en -kosten van alle vestigingen helder in kaart gekregen, en de juiste input voor ISO-certificering."

Janine Visser (Facilitair bedrijf)

"Uit de besparing die Het Meetbedrijf voor ons bedrijf realiseerde, konden we ook de dienst 'Professional Monitoring' bekostigen. Die monitoringdienst geeft ons voor het eerst echt zicht op ons energieverbruik en de kosten daarvan, zodat we nu het verbruik van onze verschillende vestigingen vergelijken (kosten per m2) en actief bijsturen op verdere besparing en verduurzaming. Het is een mooie propositie:  we betalen minder en krijgen meer."

Wij werken alleen met gecertificeerde bedrijven

Professionals die hun werk verstaan

Energie vraagt om kwaliteit en veiligheid.