Over ons – Over het Meetbedrijf

Over het Meetbedrijf

Missie: Slimme meters zijn de cruciale stap naar besparing en verduurzaming.

Visie: Tussen 2015-2020 worden kleinverbruikers van deze slimme meters voorzien. Maar wie zorgt ervoor dat het bedrijfsleven ook 'verslimt'? Wij zorgen dat uw energiemeters modern en slim worden. Daarnaast bieden we uw data in een professioneel monitoringsysteem.

Het Meetbedrijf levert als onafhankelijk bedrijf landelijk haar diensten. Wij groeien snel, zijn gedreven en bieden oprecht de beste proposities.

Resultaat: Dankzij gedetaileerde stuurinformatie kunt u o.a.: sluimerverbruik reduceren, scherper energie inkopen, uw facturen controleren, intern benchmarken en verder verduurzamen. En u bespaart op de meterhuur ruim 20%.

Ruim duizend zakelijke klanten worden door ons bediend. Waaronder: grote winkelketens, bouwbedrijven, ziekenhuizen, woningbouwcorporaties en beursgenoteerde ondernemingen.

Lees meer in onze folder


Waarom het Meetbedrijf kiezen?

Het Meetbedrijf is het grootste inkoopcollectief van meterdiensten in Nederland. Door onze omvang en ervaring hebben we de beste tarieven in de markt.

Aan ruim duizend organisaties leveren we onze diensten, aan meer dan 10.000 locaties. Onze klanten komen uit de industrie, automotive, retail, overheid, finance, zorg en woningbouwcorporaties.

De besparingen op grootverbruik realiseren we kosteloos voor u. U hoeft ons enkel de codes van de aansluitingen te sturen (18 cijferige EAN-code) en binnen 48 uur ontvangt u vrijblijvend een bespaarvoorstel.

Het Meetbedrijf is onafhankelijk en aan geen enkele energieleverancier of netbeheerder verbonden. Daarom kunnen we ook de beste oplossingen aan u bieden. We werken alleen met gecertificeerde bedrijven samen.

Referenties

Shell DoetinchemAntoine Meijer - Shell, Doetinchem (Eigenaar)
"Dankzij de online monitoring van Het Meetbedrijf kreeg ik pas echt zicht op mijn energiekosten en kon al snel 4.500 euro per jaar besparen. Zicht op heldere en grafische informatie zet daadwerkelijk aan tot ander gedrag."
Multiship HollandSieb Meijer - Multiship Holland (DGA)
"Onze scheepswerven verhuren we aan klanten voor verschillende periodes. We zochten naar een oplossing waarin we tot op de dag nauwkeurig de energiekosten met onze verhuurders kunnen verrekenen. Dankzij de online monitoringsdienst heb ik juiste informatie en ervaar ik gemak."
LasaulecFrans van Driesten, Lasaulec (Manager Kwaliteit, Arbeid & Milieu)

"Het terugdringen van energieverbruik is een belangrijke doelstelling van Lasaulec. Dankzij slimme meters en online monitoring heb ik eindelijk de energieverbruiken en -kosten van alle vestigingen helder in kaart gekregen, en de juiste input voor ISO-certificering."

Janine Visser (Facilitair bedrijf)

"Uit de besparing die Het Meetbedrijf voor ons bedrijf realiseerde, konden we ook de dienst 'Professional Monitoring' bekostigen. Die monitoringdienst geeft ons voor het eerst echt zicht op ons energieverbruik en de kosten daarvan, zodat we nu het verbruik van onze verschillende vestigingen vergelijken (kosten per m2) en actief bijsturen op verdere besparing en verduurzaming. Het is een mooie propositie:  we betalen minder en krijgen meer."

Wij werken alleen met gecertificeerde bedrijven

Professionals die hun werk verstaan

Energie vraagt om kwaliteit en veiligheid.