Meetdiensten

Wat is Het Meetbedrijf?

Wij meten:

  • Gasverbruik
  • Stroomverbruik
  • Eigen opwek

Het Meetbedrijf plaatst en beheert energiemeters voor grootverbruikers van energie. Dagelijks verzamelen & valideren we energiedata voor meer dan 150.000 Meetpunten.

Jouw grootverbruik stroom en grootverbruik gas geven we geautomatiseerd door aan de netwerkbedrijven & energieleveranciers. Zonder gedoe ontvang je maandelijks een kloppende factuur op basis van werkelijke verbruiken.

Maak zelf de keuze

De energiemarkt bestaat uit 3 segmenten:

1. Netwerkbedrijven beheren de kabels en leidingen.

2. Energieleveranciers leveren elektriciteit en gas.

3. Meetverantwoordelijken plaatsen en beheren meters voor grootverbruikers.

Maar weinig mensen weten dat je vrij bent in de keuze voor een meetbedrijf, mits je grootverbruiker van energie bent, dan ben je verplicht om één erkend meetbedrijf in te schakelen.

Ik wil contact

Onze moderne meters

We plaatsen de nieuwste digitale gas- en elektriciteitsmeters die online uitleesbaar zijn. Al onze energiemeters voldoen aan de meest recente wetgeving. Onze dienstverlening betekent betrouwbare & volledige service. We dragen zorg voor:

  • Energiemeters & meetdiensten
  • Certificering & herijking
  • Storing & onderhoud
  • Telemetrie (GSM)

De Tussenmeter

Wil je meer inzicht krijgen in het energieverbruik van een specifieke ruimte of locatie? Bijvoorbeeld omdat je als beheerder van een groot gebouw inzicht wil krijgen in het energieverbruik van elke huurder? Of omdat je inzicht wil in het energieverbruik van verschillende ruimtes, omdat verschillende ruimtes voor verschillende doeleinden worden gebruikt? De Tussenmeter van het Meetbedrijf geeft je een gedetailleerd inzicht in je energieverbruik per locatie of ruimte. Daarmee krijg je meer inzicht en grip op je energiekosten en maakt het rapporteren over de energiebesparingsplicht makkelijker. (bijv. EED, CO2-reductie)

Meer informatie

>

Klik hier voor de veelgestelde vragen