De Tussenmeter

Op detailniveau meten

Goede en gedetailleerde meetdata geeft je cruciaal inzicht in je energieverbruik. Het wordt klip en klaar waar je energie én geld kunt besparen. Maar hoe verzamel je die data? Met onze betrouwbare tussenmeters!

Verbruik per locatie
Als beheerder van een groot gebouw wil je inzicht hebben in het energieverbruik van elke huurder. Ook voor bedrijven is het verstandig om inzicht in het energieverbruik te hebben: zijn er bijvoorbeeld ruimtes of processen die veel meer energie verbruiken dan andere?

Met een tussenmeter meet je jouw verbruik gedetailleerd. Per locatie, per ruimte, per gebruiker en per dag. Hierdoor kun je de energiekosten doorbelasten naar verschillende locaties of naar verschillende gebruikers. En weet je welke maatregelen je kunt nemen om effectief energie te besparen.

Ik wil contact

Voordelen van tussenmeters

Grip op je energiekosten

Met gedetailleerd inzicht krijg je meer grip op je energieverbruik en energiekosten!

Transparant doorbelasten

Handig! Als je bv beheerder bent van een groot gebouw met verschillende gebruikers.

Realtime inzicht in portal

In onze online portal heb je 24/7 inzicht in je verbruik en spoor je energieverspilling eenvoudig op.

Rapporteren energiebesparing

Met de inzichten rapporteer je eenvoudig over de energiebesparingsplicht (bv EED, CO2-reductie)

Ik weet genoeg, ik wil

een offerte

Hoe werkt een tussenmeter?

Een tussenmeter meet alleen het verbruik in een pand vanaf de locatie waar deze zit aangesloten. De hoofdmeter registreert het totale verbruik van een gebouw, een tussenmeter meet het verbruik van een specifieke verdieping of ruimte. Zo is het makkelijker om het individuele verbruik in een gedeeld kantoorpand transparanter door te belasten.

Wil je een tussenmeter plaatsen? Neem contact met ons op, dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in om te kijken waar je de tussenmeter(s) het beste kunt plaatsen.

Na plaatsing heb je direct inzicht in het verbruik per ruimte. Heb je al tussenmeters en zijn ze toe aan onderhoud & beheer? Dan nemen we dat graag voor je uit handen.

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor een tussenmeter en/of onze andere meetdiensten.

Ik wil een offerte!