Over ons

Waarom doen we wat we doen?

Het Meetbedrijf is méér dan alleen meetverantwoordelijke. Wij zijn ervan overtuigd dat je recht hebt op je eigen energiedata. Slimme energiemeters zijn een cruciale stap naar besparing en verduurzaming. Daarom zijn onze meters online uitleesbaar én tonen we de data aan in een professioneel monitoringsysteem. Als onafhankelijk meetbedrijf bieden wij onze diensten voor héél grootzakelijk Nederland.

Wij groeien snel en zijn onderdeel van het innovatieve Groendus. Inmiddels helpen we duizenden grootzakelijke klanten besparen en energiemeten. De klant weet: bij Het Meetbedrijf word ik snel geholpen en krijg ik alle benodigde meetdiensten voor de beste & betrouwbaarste prijzen.

Het Meetbedrijf in cijfers

99,2%

Datakwaliteit

150.000+

meetpunten

8,1

Klanttevredenheid

Waarom Het Meetbedrijf kiezen?

Meer waarde voor minder geld

Het Meetbedrijf is het snelst groeiende alternatief voor jouw zakelijke meetdiensten in Nederland. Door onze omvang en ervaring hebben we de beste tarieven in de markt.

Ruim duizend bedrijven hebben ons gekozen

Ruim duizend grootverbruikers van energie met in totaal meer dan 10.000 locaties maken gebruik van onze meetdiensten. Onze klanten komen uit de industrie, automotive, retail, overheid, finance, gemeenten, zorg en woningbouwcorporaties.

Gemakkelijk en kosteloos

De besparingen op meetdiensten realiseren we kosteloos. Stuur ons enkel de codes van de aansluitingen (18-cijferige EAN-code) en binnen 48 uur ontvang je vrijblijvend een besparingsvoorstel.

Onafhankelijk en gecertificeerd

Het Meetbedrijf is onafhankelijk en aan geen enkele energieleverancier of netbeheerder verbonden. Daarom bieden we de beste oplossingen. We zijn ISO en TenneT gecertificeerd.

Wij werken samen met kwalitatieve netbeheerders

Energie vraagt om kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we ISO 9001:2015 gecertificeerd en werken we nauw samen met de netbeheerders.