Over ons

Waarom we doen wat we doen

Het Meetbedrijf is meer dan alleen meetverantwoordelijke. Wij zijn ervan overtuigd dat je recht hebt op je eigen data. Slimme meters zijn een cruciale stap naar besparing en verduurzaming. Daarom zijn onze meters online uitleesbaar en tonen we de data in een professioneel monitoringsysteem. Als onafhankelijk bedrijf bieden wij onze diensten voor heel Nederland.

Wij groeien snel en zijn een gedreven team. Inmiddels helpen we duizenden zakelijke klanten besparen. De klant weet: bij Het Meetbedrijf word ik snel geholpen en krijg ik alle benodigde meetdiensten voor de beste prijzen.

Het Meetbedrijf in cijfers

99,2%

Datakwaliteit

100.000+

meetpunten

8,1

Klanttevredenheid

Waarom Het Meetbedrijf kiezen?

Meer waarde voor minder geld

Het Meetbedrijf is het snelst groeiende alternatief voor meterdiensten in Nederland. Door onze omvang en ervaring hebben we de beste tarieven in de markt.

Ruim duizend bedrijven hebben ons gekozen

Ruim duizend organisaties maken gebruik van onze diensten, met meer dan 10.000 locaties. Onze klanten komen uit de industrie, automotive, retail, overheid, finance, zorg en woningbouwcorporaties.

Gemakkelijk en kosteloos

De besparingen op meetdiensten realiseren we kosteloos. Stuur ons enkel de codes van de aansluitingen (18-cijferige EAN-code) en binnen 48 uur ontvang je vrijblijvend een bespaarvoorstel.

Onafhankelijk en gecertificeerd

Het Meetbedrijf is onafhankelijk en aan geen enkele energieleverancier of netbeheerder verbonden. Daarom bieden we de beste oplossingen. We zijn ISO en Tennet gecertificeerd.

Wij werken samen met kwalitatieve netbeheerders

Energie vraagt om kwaliteit en veiligheid. Daarom zijn we ISO 9001:2015 gecertificeerd en werken we nauw samen met de netbeheerders.

© Het Meetbedrijf, 2021